Klassisk Råbiff, en klassisk delikatess med traditionella tillbehör.

Med våra råvaror blir detta en underbart god förrätt. Det kan även serveras som huvudrätt för den som verkligen älskar smaken!

Klassisk Råbiff

Ingredienser

4 portioner

  • 600 gr innanlår malet, eller annan mager bit
  • 1 gul lök finhackad
  • 4 msk Kapris små
  • Cornichon små gurkar, delade
  • 1 dl rödbetor hackade
  • Dijonsenap
  • 4 äggulor

Gör så här

  1. Krydda det malda köttet med salt och peppar.
  2. Forma fyra biffar och lägg på varsin tallrik.
  3. Ställ äggulan i mitten i sitt skal.
  4. Lägg tillbehören vackert runt köttet samt en klick med dijonsenap.
  5. Låt alla blanda sin egen råbiff efter smak.

Tips!

Servera gärna med pommes frites som ni friterar själva. Inga mängder och det går lätt och snabbt när bara är fyra personer. Råbiff är som sagt en utmärkt förrätt men då såklart i mindre storlek och utan pommes frites.

Köttdetaljer

Utforska vår samling av läckra recept sorterade efter köttdetalj. Oavsett om du har en fin entrecôte, en saftig fläskkarré eller en mör oxfilé i kylskåpet, hittar du här inspirerande rätter som passar just din köttdetalj. Välj din favoritdetalj och upptäck nya, spännande sätt att tillaga den på.